Honlapkészítés Felcsút, Alcsútdoboz, Vértesacsa és Lovasberény térségében


Honlapkészítés Felcsút, Alcsútdoboz

Vállalunk honlapkészítéssel kapcsolatos személyes tanácsadást helyszíni kiszállással Felcsút, Alcsútdoboz, Vértesacsa és Lovasberény térségében.

TOVÁBB AZ AJÁNLATHOZ >>

Honlapkészítés Vértesacsa

Honlapkészítés Lovasberény

Kovács Sándor informatikus mérnök

Kovács Sándor
informatikus mérnök

Várőri Adrienn marketing és PR szakértő

Várőri Adrienn
marketing és PR szakértő

 

Jelentkezési feltételek
Fizetésre átutalással vagy készpénzzel van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyét másnak adjuk át. Megrendelés után a fizetési adatokat néhány órán belül megkapja e-mailben.

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheti (info [kukac] honlapkeszites.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Kovács Sándorral köti (8086 Felcsút, Ibolya köz 8/a) Fizetési feltételek: Megrendelése után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés beérkezéséről, majd elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyét másnak adjuk át.