Weboldal készítés árak


Az autókereskedésben két egyforma típusú és színű autó áll egymás mellett, az árkülönbség mégis 1,5 millió forint – mert más a műszaki tartalom. Az egyik autó egy alapfelszereltségű modell, a másikban pedig ülésfűtés, elektromos ablakemelő, és egyéb extrák is vannak.

Mivel nincs két egyforma honlap, ezért a weboldal készítés pontos árát mi a stratégiai tanácsadás után adjuk meg.

Ez Önnek azért előnyös, mert:
1. A kockázatot mi vállaljuk Ön helyett: ha elégedetlen, visszafizetjük Önnek a stratégiai tanácsadás teljes összegét.
2. A stratégiai tanácsadás nem jár az Ön részéről kötelezettséggel: ha szeretné, más kivitelezővel is megvalósíthatja az általunk javasolt ötleteket, vagy félreteheti az ötleteket egy későbbi időpontra, amikor Önnek alkalmas.
3. Olyan ötleteket kap, melyek több online bevételhez segítik Önt, mintha csak egy egyszerű névjegykártya honlapot készített volna egy informatikussal.

A weboldalkészítés árazása nagyon egyszerű lenne abban az esetben, ha az egész világon létezne mondjuk háromféle honlap:
1. “kicsi kerek”
2. “közepes”
3. “nagy szögletes”.

Ebben az esetben a Megrendelő egyszerűen összehasonlítaná az árakat, és megvásárolná a szolgáltatást a nyertes szállítótól.

Nos, a valóság egy kicsit bonyolultabb.

Egy adott honlap elkészítésének az árát a ráfordított mérnöki munkaóra mennyisége határozza meg – ez pedig a honlap tervétől, és a beépített funkciók mennyiségétől függ.

Egy alapszintű honlap költsége 65.000 Ft (bruttó), itt arra kell gondolni, hogy az Átlagos Kft. meg szeretne jelenni az interneten, és lesz egy ún. “névjegykártya” típusú honlapja néhány oldallal, viszonylag korlátozott funkcionalitással. Jellemző menüpontok pl. Cégtörténet, elérhetőség, nyitva tartás, 1-2 fotógaléria.

Minden további kiegészítő funkció (pl. egy webáruház modul beépítése) költségnövelő tényező, valamint meghatározó az is, hogy a Megrendelő és a Vállalkozó között hogy zajlik a munkamegosztás. (A példánál maradva: ha a betanítást követően a Megrendelő tölti fel a webáruházba a 180 féle termékét, akkor nyilván kisebb a honlap költsége – az ilyen jellegű kérdéseket a tervezési fázisban véglegesítjük.)

Az első konzultációt követően (személyes vagy Skype) mindkét fél számára egyértelmű lesz a feladat nagysága, és ekkor már a költségek is jól behatárolhatóak.

Rendelje meg az alábbi űrlap kitöltésével “Honlapkészítés tanácsadás” nevű szolgáltatásunkat, és vállalkozásának online stratégiai elemzését egy héten belül kézhez kapja. Az elkészült összefoglaló alapján könnyen megy majd a honlap tervezés, akár velünk, akár önerőből szeretné megoldani.

Jelentkezési feltételek

Fizetésre átutalással vagy készpénzzel van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyét másnak adjuk át. Megrendelés után a fizetési adatokat néhány órán belül megkapja e-mailben.

100% pénzvisszafizetési garancia

Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a határidőre befizetett díj 100%-ára. Ha a tanácsadás első órájának végén elégedetlen az addigi eredményekkel, jelezze. A beszélgetést azonnal megszakítjuk, megköszönjük a lehetőséget, és a teljes befizetett díjat azonnal visszafizetjük az Ön számára.

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheti (info [kukac] honlapkeszites.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Kovács Sándorral köti (8086 Felcsút, Ibolya köz 8/a) Fizetési feltételek: Megrendelése után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés beérkezéséről, majd elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően a helyét másnak adjuk át.